Шановні чоловіки! Дорогі ветерани!

Щиро, від усього серця вітаємо Вас зі святом – Днем захисника Вітчизни. Насправді – небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія – Батьківщину захищати.

23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв’язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі. В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам’ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочемо привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.

Ми вас вітаємо, і тих, хто не вернувся,

І тих, хто кожен день нас захищає.

Пройшли роки, і світ давно минувся,

А пам’ять палить, пам’ять не згасає…

Ми вас вітаємо, і бережіть себе

Для нас, кохані, сильні та безстрашні.

Хай буде мир у світі, та одне

Запам’ятайте: ВИ ДЛЯ НАС НАЙКРАЩІ!

З повагою вчительська, батьківська та

учнівська спільнота КЗ «СЗШ№2»

Кiлькiсть переглядiв: 373