Повернутися до звичайного режиму

Шановні учасники пробного ЗНО 2014

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2014 року

Шановні учасники пробного ЗНО 2014

Реєстрацію для участі у пробному ЗНО 2014 завершено!

Після 1 березня 2014 року зайдіть в Особистий кабінет та роздрукуйте запрошення-перепустку для проходження пробного тестування. У запрошенні-перепустці буде зазначено початок проведення ПЗНО та адресу пункту пробного тестування.

Пробне ЗНО 2014 проводитиметься в березні 2014 року за графіком:

Дата проведення

Предмет тестування*

22 березня 2014 року

українська мова і література, хімія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов: англійська, німецька, французька, іспанська мови (за вибором).

29 березня 2014 року

математика, історія України, біологія, географія, світова література

*Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно.

РОЗДРУКУЙТЕ запрошення-перепустку для проходження пробного тестування після 1 березня 2014 року. У запрошенні-перепустці буде зазначено початок проведення ПЗНО та адресу пункту пробного тестування.

ПРИБУДЬТЕ у день тестування до пункту ПЗНО за адресою, указаною в запрошенні-перепустці, не пізніше ніж за 10 хвилин до початку тестування.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

На вході до пункту пробного ЗНО необхідно пред’явити:

1) паспорт або свідоцтво про народження (для осіб, яким не виповнилося 16 років);

2) запрошення-перепустку;

3) квитанцію про оплату вартості послуг за проведення ПЗНО.

Учаснику, який зареєструвався, але не з’явився на пробне тестування, кошти не повертаються. Така особа має право впродовж 3-х робочих днів після проведення тестування з відповідного предмета з’явитися на пункт пробного тестування, указаний у запрошенні-перепустці, отримати примірник тестового зошита, бланків відповідей та правильні відповіді до завдань тестів.

Результат учасника пробного ЗНО визначається ним самостійно після виконання всіх завдань. Для цього в пункті пробного тестування Ви отримаєте інформацію щодо правильних відповідей.

Нагадуємо, що Вам також буде надано можливість визначити власні результати ПЗНО за рейтинговою шкалою 100-200 балів (інформацію буде розміщено в Особистому кабінеті учасника ПЗНО).

ПАМ’ЯТАЙТЕ, що результати пробного тестування не використовуються для участі в конкурсі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Хто добре тренується ‒ той потім не хвилюється!

Кiлькiсть переглядiв: 300