Екскурсія учнів до Професійно-технічного училища

Вже давно не секрет, що першочерговою проблемою сучасного ринку праці є не відсутність робочих місць, а дисбаланс попиту та пропозиції робочої сили. Велику увагу професійному майбутньому школярів приділяють і в нашій школі.

13 березня 2014 року учні 9 класу відвідали Орджонікідзевське професійно-технічне училище. З привітанням до присутніх звернулась директор училища Наталя Дяченко, яка у своїй промові запрошувала учнів вступати до навчального закладу з метою придбання однієї з багатьох професій, які тут можна здобути. Адміністрація училища намагалася всебічно розкрити особливості навчання, можливості майбутнього працевлаштування та затребуваність робочих кадрів на регіональному ринку праці.

Для школярів була організована екскурсія по навчальному закладу. Учні відвідали аудиторії, навчальні майстерні, лабораторії, спортзал, музей. Молодь мала можливість ознайомитись як з професійними досягненнями, так і з досягненнями в освітніх та спортивних заходах обласного, міського рівнів учнів ОПТУ.

Народна мудрість стверджує, щонемає не талановитих людей, а є ті, які займаються не своїм ділом! Тому хочеться спрямувати увагу учнівської молоді на заклади, що пропонують здобути освіту й опанувати престижні робітничі професії, які актуальні на сучасному ринку праці!

/Files/images/SAM_0589.JPG

/Files/images/SAM_0592.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 144