Міський семінар-практикум учителів англійської мови

15.04.2014р. на базі КЗ «СЗШ № 2» відбувся міський семінар-практикум учителів англійської мови за темою «Соціокультурний компонент мовної освіти як контекст для ефективного формування комунікативної компетенції учнів».

Метою заходу було розкрити сутність соціокультурної компетенції як одну із складових комунікативної компетенції учнів, висвітлити шляхи оптимізації розвитку соціокультурної компетенції через застосування інноваційних технологій вивчення англійської мови, пропагувати позитивний досвід учителів закладу.

Теоретичний блок було розпочато доповіддю-презентацією Стешенко Н.М. за темою «Розвиток соціокультурної компетенції – підґрунтя для формування комунікативних навичок учнів».

Скрябіна Н.Ю. представила свій виступ-презентацію за темою «Впровадження вчителями закладу інтерактивних технологій із метою розвитку соціокультурної компетентності школярів на уроках англійської мови».

Практичний блок представляла Притула О.О. Вона провела засідання-тренінг клубу «Lingua» з мультимедійною підтримкою за темою «Молодіжні культури», у якому взяли участь учні 9-11 кл.

Усі присутні відзначили надзвичайно високу якість підготовки до заходу і його високий методичний рівень, стійкі мовленнєві навички учнів та доброзичливий настрій учасників тренінгу.

Бажаємо клубу «Lingua» подальших успіхів.

/Files/images/tEwXI4bDpYk.jpg

/Files/images/kV021muMkGI.jpg

/Files/images/KG26UjOHb2g.jpg

/Files/images/yyFkc1OjcEw.jpg

/Files/images/5khnZx41DbE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 158