23 травня оголосять завдання державної підсумкової атестації з української мови для учнів 11-х класів

Оголошення завдань державної підсумкової атестації з української мови для учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів відбудеться 23 травня 2014 року о 9:00 на Першому Національному каналі України та Національній радіокомпанії України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України (МОН).

Загальноосвітні навчальні заклади можуть обирати спосіб проведення державної підсумкової атестації: або за збірниками завдань, затвердженими Міністерством освіти і науки України, або у вигляді письмових робіт за завданнями, розробленими Інститутами післядипломної педагогічної освіти, за погодженням із міністерством освіти.

Виняток становлять державна підсумкова атестація з української мови у 9 класі (диктант) та державна підсумкова атестація з української мови в 11 класі (переказ), які проводяться за збірниками завдань, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

Для проведення державної підсумкової атестації МОН пропонує використовувати збірники завдань для державної підсумкової атестації, що видані у 2011-2013 роках.

21.05.2014 11:25, за матеріалами: Урядовий портал

Кiлькiсть переглядiв: 278