Корабель «Сонечко» завершує плавання

Відлунали останні акорди веселих пісень, стихли гомін і сміх – закінчилась зміна в таборі «Сонечко» на базі КЗ «СЗШ № 2».

Протягом табірної зміни – 2014 у пришкільному таборі «Сонечко», завдяки увазі і турботі міської влади, безкоштовно оздоровилось 52 дитини з багатодітних та малозабезпечених сімей. Усього в таборі відпочивало 135 вихованців.

Протягом червня діти із задоволенням відвідували пришкільний табір, щодня зустрічаючи день ранковою гімнастикою, піснями, веселими танцями. Оригінальні конкурси, походи, захоплюючі вікторини, творчі майстерні забезпечували активний відпочинок вихованців.

Творчий колектив вихователів (Н.В Кузьміна, Хлівна А.М., Котко А.М., Градусова Ю.В., Терещенко А.А., Бруско С.М., Романенко О.М., Кравченко О.О., Щербакова Г.Є., Бурмак Г.М., Собіщанська В.І., Васильєва О.І., Скрябіна Н.Ю., Притула О.О., Балихіна Л.А.) на чолі з начальником табору Чекун О.І. створили всі умови для комфортного перебування дітей у таборі.

Здорове харчування надавали робітники кухні: Лусь А.В., Савчук А.А., Шаровська З.А., Біла Т.М.

Яскравий пришкільний майданчик облаштували діти разом із батьками: тут і мужні козаки, і веселі герої з мультфільму «Ну, постривай!», кумедні гриби, блакитне слоненя, барвисті клумби.

На лінійці, присвяченій закриттю зміни, діти отримали заслужені нагороди: грамоти, подяки, медальки.

Кожен табірний день був незабутнім і сонячним. Закінчилася зміна, але вихованці не прощалися, а казали : «До зустрічі!», щоб на початку навчального року знов зустрічатися у дружньому колі і пригадати разом чарівні дні, проведені у таборі «Сонечко».

/Files/images/IMG_1481.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 140