Повернутися до звичайного режиму

14 способів обдурити своє тіло

1. Якщо у вас дуже дере горло

Помасажуйте мочку вашого вуха. Це активує вушні рецептори і рефлекторно викличе спазм в горлі, який полегшить першіння.

2. Якщо вам важко розчути бурмотіння співрозмовника

Поверніть до нього праве вухо, так як воно краще чує швидку невиразну мову. А тиху мелодію допоможе краще розчути ліве вухо, так як воно більш чуйно вловлює музичні переливи.

3. Якщо у вас затекла рука

Справитися з цією проблемою допоможуть обертальні рухи головою. Затікання руки часто викликано защемленням нервів шийними м'язами. Рухова активність допоможе звільнити нерви і чутливість руки відновиться.

4. Якщо ви страшно боїтеся уколу

Прокашляйтесь під час хворобливого введення голки. Це значно зменшить біль, за рахунок збільшення напруги в грудній клітці і спинномозкової рідини, що знизить чутливість больових рецепторів.

5. Якщо вам важко дихати через закладеність носа

Надавіть язиком на піднебіння і помасажуйте пальцем між бровами, що викличе ворушіння сошника, що утворює задню частину носової перегородки. Це зніме закладеність носа в межах 20 секунд.

6. Якщо ночами печія заважає вам заснути

Спробуйте спати на лівому боці. Було доведено, що таке положення тіла зменшує потрапляння соляної кислоти зі шлунку в стравохід. Це пов'язано з тим, що при положенні на лівому боці кут між стравоходом і шлунком зменшується, і потрапляння в стравохід кислоти стає складнішим.

7. Якщо у вас болить зуб

Полегшити біль допоможе втирання кубиків льоду по тилу долоні в перетинку, що утворюється між великим і вказівним пальцями. Тим самим ви заблокуйте больові сигнали від хворого зуба до мозку.

8. Якщо ви обпекли палець

Зменшити ймовірність появи пухирців на місці опіку, допоможе прикладання до хворого місця чистої подушечки іншого пальця. Це навряд чи також ефективно допоможе впоратися з болем, як шматочок льоду, однак ви уникнете тривалого лікування пухирців.

9. Якщо після пробіжки ви відчули біль у боці

Видихніть при перенесенні ваги тіла на ліву ногу. Це зменшить тиск печінки на діафрагму і понизить больові відчуття в боці. Пам'ятайте. Що більшість людей робить видих, ступаючи на праву ногу, а це веде до збільшення тиску на печінку.

10. Якщо у вас носова кровотеча

Покладіть шматочок вати на ясна за вуздечкою, що знаходиться на верхній щелепі і міцно притисніть. Це підвищить тиск на передню частину носової перегородки і зменшить кровотечу.

11. Якщо вас турбує прискорене серцебиття

Подуйте на великий палець, це викличе роздратування блукаючого нерва і зменшить частоту скорочень серця.

12. Якщо вам складно, пірнаючи, дістатися до дна басейну

Зробіть кілька коротких швидких вдихів. Це подарує вам ще 10 секунд. Тому що мозок буде думати, що у вас є в запасі достатня кількість кисню, і ви зможете здійснити свої плани.

13. Якщо на вас чекає заучування інформації напам'ять

Кілька разів повторіть текст, перед тим, як заснути. Під час сну мозок упорядковує інформацію і переводить її в довгострокову пам'ять. Прокинувшись вранці, ви виявите, що пам'ятаєте текст.

14. Якщо ви схильні до морської хвороби

Стоячи на нижній палубі, спрямувати свій погляд на горизонт. Це полегшить ваш стан, завдяки зниженню протиріччя між відчуттями і візуальними враженнями. Споживання імбиру також допоможе впоратися з проблемою морської хвороби.

Кiлькiсть переглядiв: 286