Шановні мешканці та гості селища Рудник!

Вітаємо вас із Днем Державного прапора України!

День державного прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Церемонія підняття прапора в кожного українця викликає найкращі патріотичні почуття та гордість за свою Батьківщину.

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки.

За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. Сьогодні від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося.

Наш прапор уособлює у собі усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє, це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усього серця бажаємо вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Зі святами вас! Нехай у ваших серцях завжди живе почуття гордості за нашу Батьківщину і наш прапор!

Миру, щастя та благополуччя, злагоди та любові, доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Кiлькiсть переглядiв: 298