Долучайтеся до акції «Лист пораненому»

Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України продовжує Всеукраїнську акцію «Лист пораненому».

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення та знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Усім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Запрошуємо всіх бажаючих підтримати військовослужбовців, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань у рамках проведення заходів антитерористичної операції та знаходяться на лікуванні, проходять реабілітацію у військових медичних закладах Міністерства оборони України.

Дитячі малюнки, листи на підтримку поранених військовослужбовців сприятимуть скорішому відновленню їх моральних, психологічних та духовних сил.

Листи та малюнки на підтримку поранених військовослужбовців можна приносити до навчального закладу та залишати у секретаря школи.

Кiлькiсть переглядiв: 288