Нас вітають!!!

ШАНОВНІ ШКОЛЯРІ, ПЕДАГОГИ, БАТЬКИ!

Прийміть мої вітання з Днем знань та початком нового навчального року!

1 вересня - особливе свято, сповнене по­зитивними емоціями і хвилюваннями. Цього дня на заклик шкільного дзво­ника відгукується серце кожного - дорослі зі світлою ностальгією згадають свої учнівські роки, першокласникам він дає старт на нелегкий, але цікавий шлях, що веде у світ пізнання. Хочеться побажати наймолодшим школярам бути сумлінними, наполегливими, уважними. Тоді й кожен ваш день у школі буде яскравим, змістовним, захоплюючим.

Не менш важливим він буде і для одинадцятикласників - для них розпочинається надзви­чайно відповідальний період, за яким - про­фесійний вибір, самостійне життя. Нехай рідна школа, вчительська наука, мудра батьківська порада стануть тим путівником, що завжди підтримає, додасть впевненості, допоможе до­могтися успіху і реалізувати свої здібності.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає нові відкриття, здобут­ки, досягнення. За усім цим - наполеглива, самовіддана праця педагогів нашого міста, які щедро діляться своїми знаннями, вихо­вують справжніх громадян нашої держави.

Зі святом, з Днем знань! Міцного здоров'я, невичерпної енергії, творчих звершень.

З повагою міський голова Іван Цупров

ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ,

ДОРОГІ УЧНІ!

Щиро вітаю вас з початком нового на­вчального року! Перше вересня завжди було особливим святом. Та, на жаль, цього року в деяких містах перший дзвоник лунатиме на фоні пострілів та ракетних залпів. Але ніхто і ніколи не зможе забрати в українців віру в себе та рідну країну.

У цьому навчальному році всім нам дове­деться вивчити ще одну надзвичайно важливу дисципліну. Це уроки єдності та людяності.

Підтримуйте один одного! Залишайте свої серця відкритими для добра. Не до­зволяйте оселитися в них байдужості та зневірі, а ми подбаємо, щоб трагічні події останніх місяців лягли на сторінки під­ручників історії і ніколи більше не змогли повторитися.

Щиро бажаю вам міцного здоров'я, неви­черпного натхнення, миру у ваших серцях і родинах!

З повагою - голова обласної державної адміністрації Ігор Коломойський

Дорогі діти, шановні батьки, учителі!

Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління жителів нашої країни. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільших гуманістичних цінностей.

З нагоди свята бажаю вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

З повагою народний депутат України Андрій Федорович Шипко

Кiлькiсть переглядiв: 144