День рятувальника України

17 вересня — саме час подякувати за відвагу і сміливість всім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятувальника України. Вперше це свято відзначали в 2008 році, так як 12 вересня 2008 року і був підписаний президентський указ, який і встановив свято під назвою День рятувальника України.

В цілому, значення свята на честь рятувальників полягає у висловленні загального «спасибі» представникам аварійно-рятувальних, пожежних служб, щоденною роботою яких є ліквідація надзвичайних ситуацій. Це і пожежі, і аварії, і техногенні катастрофи.

Своє «спасибі» рятувальникам висловили учні 6-Б класу на інформаційній годині . Діти малювали малюнки , згадали героїзм професії,отримали поради стосовно надання першої невідкладної допомоги.

Це свято відважних професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних і техногенних бід. Ваш вклад, самовідданість важко оцінити, тому саме в цей день хочеться Вам побажати міцного здоровۥя, довгих років життя, невичерпної енергії, родинного затишку, успіхів і благополуччя!

Кiлькiсть переглядiв: 127