Шановні колеги, освітяни!

Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Як би не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

У наш з Вами непростий час, на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, неодмінно з теплотою і любов'ю згадує свого першого вчителя, рідну школу. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Від усієї душі бажаємо доброго здоров'я, творчого довголіття, професійних досягнень, любові, щастя і благополуччя!

Нехай зима, що дарує новий відлік року, сріблом замете всі Ваші негаразди, весна принесе хліба й сонця, осінь - книгу й працю, а літо - здоров’я й радість. Хай Ваше щире серце буде як завжди відкритим і чесним, Ваші думки мудрими й добрими, Ваші дії щедрими й успішними.

З повагою та найщирішими побажаннями

шкільна спільнота КЗ «СЗШ№2»

Кiлькiсть переглядiв: 148