Міс Осінь - 2014

В уявленнях багатьох людей осінь має сумне обличчя. Але не такої думки дівчата 9-11 класів нашого навчального закладу, а саме : Федюк Діана (9 клас), Ковальчук Дар’я (10 клас), Асмолова Ольга (11 клас), Черневська Діана (11 клас). Сумувати в осінню пору їм не до снаги. Саме вони зуміли подарувати своїм ровесникам справжнє свято. У КЗ «СЗШ №2» стало традицією проводити конкурс «Міс Осінь». Цікаво пройшов він і у цьому році 17 жовтня. Адже «Міс Осінь» - це свято творчості, винахідливості, креативності, вміння поводитися перед аудиторією.

На учасниць чекали наступні випробування:

- візитка;

- наші таланти;

- кліп;

- осіння сукня...

Дівчата з притаманною їм винахідливістю, розумом, грацією і чарівністю подолали всі конкурси. Їм захоплено аплодував зал. Підтримати наших конкурсанток прийшли не лише однокласники, друзі, вчителі, а й найрідніші люди – батьки, бабусі й дідусі, сестрички та братики.

Усі конкурсантки були найкращими: елегантна зачіска, вишукана сукня, струнка постава та усмішка прикрашала кожну з них. Журі було важко визначити переможницю.Усі дівчата були гідні перемоги, але, на жаль, переможницею могла бути тільки одна. І нею стала учениця 11 класу Асмолова Ольга.Далі титули розподілялися таким чином:«Міс Грація» - Федюк Діана,«Міс глядацькі симпатії» -Ковальчук Дар’я, «Міс Чарівність» -Черневська Діана.

Емоційне піднесення, жага до досконалості, поштовх до позитивних змін у собі – відчуття, які переповнювали всіх – і глядачів, і учасниць - по закінченню свята.

Які таланти плекає наша школа!

Вітаємо переможниць!

/Files/images/xZAO63uMiUE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 295