Повернутися до звичайного режиму

Рятувальники закликають громадян дотримуватись протипожежних правил в побуті

Особовий склад Павлоградського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області продовжує проводити профілактичні відпрацювання в житловому секторі міст Павлоград та Тернівка. Як зазначають рятувальники, святкові дні пов'язані з додатковою пожежною небезпекою в побуті. Аби роз'яснити людям можливі ризики від атрибутів свят, убезпечити від пожеж, а також навчити правильним діям при виявленні займання, вогнеборці проводять роз'яснювальну роботу з городянами.

Пріоритетом під час рейдів стало інформування людей про стан з пожежами в місті, роз'яснення причин виникнення займань та заходів щодо їх запобігання, а також нагадування про необхідність бути пильними в поводженні з відкритим вогнем. Батькам в поміч співробітники ДСНС надали поради, як правильно донести до дітей правила пожежної безпеки, які вбережуть їх в подальшому від лиха.

Під час бесід переважна більшість людей дослухалась до рятувальників, пообіцявши їм дотримуватись почутих рекомендацій та висловлюючи вдячність за допомогу.

Також, співробітники ДСНС надали тематичні листівки з корисними по-радами щодо забезпечення пожежної безпеки в побуті та звернення Головного управління до батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 108