Отримали черговий номер газети «Рятувальник» № 3 2015р.

Запрошуємо мешканців Дніпропетровщини долучитись до акції «Малюнок рятувальнику»

З липня місяця 2014 року в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області своє завдання за призначенням вико­нують рятувальники Головного управління ДСНС України у Дні­пропетровській області. У складі зведеного загону, терміном на 45 діб, фахівці ДСНС виконують ро­боту з відновлення життєзабез­печення населення, розмінування території, а також допомагають військовим з інженерного облад­нання оборонних рубежів.

Рятувальники разом з військо­вими та правоохоронцями, перебу­ваючи далеко від дому розповіда­ють, що сумують за рідними, за їх увагою та затишком рідних осель. Під час чергової ротації можливо було пересвідчитись, що в польо­вих умовах наші хлопці починають цінувати елементарні, буденні співробітники ДСНС Дніпропетровщини вирішили під­готувати нашим мужнім чоловікам приємні дарунки, аби передати їх до зони АТО та нагадати, що бойо­ві дії обов’язково минуть, а на на­шій землі пануватиме мир, весна та любов.

Малеча з Дніпропетровська вже долучилась до нашого заклику та готує для рятувальників зведе­ного загону свої малюнки та поробки, тому було вирішено назвати акцію «Малюнок рятувальнику».

Запрошуємо усіх мешканців регіону долучитись до акції, а спів­робітники Головного управління напередодні Великодня привезуть Ваші подарунки до зони АТО.

На Вас чекають за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Королен­ко, 4, щодня з 9:00 до 18:00. Довід­ки за телефоном: (056) 376-10-40, 371-29-35 або за електронною поштою: dnepr-mns@ua.fm.

Кiлькiсть переглядiв: 300