З Днем Конституції України!

Жовто-блакитні прапори майорять на будівлях, перехожі усміхаються, горді за свою країну – ось який він, День Конституції України.

Україна живе у серці кожного українця: маленького хлопчика з залитої сонцем пісочниці, романтичної білявки в блакитній сукні і серйозного дядечка з кейсом у руці. Любити, знати історію та звичаї своєї Батьківщини – святий обов’язок усіх її жителів. Тож сьогодні в пришкільному таборі «Сонечко» ми гралися і перевіряли свої знання про нашу країну. Загін «Смішарики» грали у веселу гру -вікторину «Люби і знай свій рідний край», відповідаючи на запитання про історію, традиції та національні символи України. У загоні «Фіксики» діти змагалися між собою у спритності, кмітливості, артистизмі, проводячи веселий КВК «Я люблю тебе, Україно!»

Діти співали, виконували український танок. А загін «Смайлики» порадували всіх народним танком «Подоляночка», а також відгадували загадки, ребуси на українську тематику.

Цей день у нашому таборі пройшов для всіх відвідувачів корисно і пізнавально, бо кожен з нас повинен знати та пам’ятати, що живе в Україні, нашому рідному краї.

/Files/images/до констит 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 274