Вітаємо із хрещенням Київської Русі

Шановні жителі м.Орджонікідзе!

28 липня Україна відзначає Хрещення Київської Русі-України, свято, яке дароване нам Богом і відзначається у день пам’яті Святого рівноапостольного князя Володимира. У 988 році на землях Київської Русі князь Володимир запровадив християнство як державну релігію, християнська духовність була головним чинником збереження нації.

Хрещення Русі – виняткова подія, що визначила історичну долю нашого народу та стала ключовою в його утвердженні. Українська культура виросла на тому фундаменті, який було закладено святим Володимиром 1027 років тому.

Ми відзначаємо цю важливу дату не лише як свято християн, але також як торжество Української державності та її європейської ідентичності, духовного і культурного піднесення, як запоруку успішної демократичної модернізації українського суспільства.

Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави. Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи у десятому столітті.

Це свято, яке духовно об´єднало українців, живить нашу віру у мир та добро на землі. Воно є важливим етапом росту суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії. Віримо, що під небесним покровительством завжди перемагатиме добро і правда, що наша єдність, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде й надалі згуртовувати нас у спільній справі – будівництві кращої долі на шляхах миру та порозуміння.

Вітаємо жителів м.Орджонікідзе та духовенство з цією визначною подією та бажаємо, щоб свято хрещення Київської Русі зцілило і об’єднало наші душі у великій вірі, примножувало добробут в кожному домі, давало здоров’я на багато мирних і щасливих років.

Від усього серця бажаємо Вам земної благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди і душевної величі.

Нехай ця урочиста дата дарує всім землякам-орджонікідзевцям щастя, здоров’я, любов до ближнього, до своєї землі та непохитну віру в краще майбутнє.

За будь-яких обставин не втрачайте оптимізму, прагніть кожен світанок зустрічати з посмішкою, гарним настроєм.

Хай в мирі і любові зростає наша юнь, квітне у красі рідне місто, радісно і заможно живеться людям.

Нехай Боже благословення завжди буде з нашим народом і Батьківщиною, оновлює наші духовні сили на добрі справи і береже Українську державу!

Нехай Бог береже усіх нас і Україну!

З повагою колектив КЗ «СЗШ№2»

Кiлькiсть переглядiв: 338