Повернутися до звичайного режиму

ОГОЛОШЕНО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДЛЯ ЧИТАЧІВ ЛІТНЬОГО ВІКУ

Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові», який відбуватиметься з 9 до 13 вересня, оголосив про початок конкурсу для читачів літнього віку в рамках програми «Третій вік: задоволення від читання».

Щоб взяти в ньому участь, необхідно написати невеличку історію про свою улюблену книгу чи власну домашню бібліотеку. Текст треба надіслати за електронною або поштовою адресою до 4 вересня (3vik@bookforum.com.ua або Львів, вул. Шота Руставелі 7, оф 218, 79005). Вимоги до учасників: вік від 55 років, можливість бути присутнім у Львові під час проведення Форуму.

Люди старшого віку − це та аудиторія, яку часто незаслужено забувають, проводячи різноманітні культурні акції. А, ще, як казав Габріель Гарсіа Маркес, вік − це не те, скільки тобі років, а як ти їх відчуваєш. Тут, на «Форумі видавців», пенсіонери мають нагоду вповні відчути мистецьке життя старовинного Львова, поринути у його шляхетну атмосферу, а надто − стають невід'ємною складовою яскравого літературного дійства. Ми ж отримуємо унікальну нагоду почути перші враження від найсвіжіших літературних новинок крізь призму їх багаторічного досвіду та мудрості», − поділилася з Cultprostir Юлія Даценко, керівник pr-служби ГО «Форум видавців».

5 переможців отримають сертифікати на суму 800 грн і зможуть придбати собі бажані книги на книжковому ярмарку «Форуму видавців», також на них чекають запрошення для двох осіб на Гала-концерт, який відбудеться 11 вересня, у Львівській філармонії.

Кiлькiсть переглядiв: 158