Перший етап щорічної регіональної освітньої виставки-презентації

Запрошуємо Ваших учнів-випускників 10-11 класів на Перший етап щорічної регіональної освітньої виставки-презентації, яка відбудеться:

24 жовтня (субота) 2015 року у м. Дніпропетровськ, за адресою: Конференц-зала Будинку Профспілок, вул. Карла Маркса, 93.

Початок заходу о 12:00.

На заході будуть представлені провідні виші навчальні заклади Польщі та Східної Європи.

В рамках виставки діти та їх батьки матимуть змогу отримати інформацію про можливості вступу до ВНЗ близького зарубіжжя, дізнаються про гранти та стипендіальні програми для українців, а також зможуть поспілкуватися з українськими студентами, які вже здобувають освіту за кордоном та прийняти участь в брифінгу з представниками університетів Польщі.

Учні Вашого навчального закладу га їх батьки можуть абсолютно безкоштовно прийняти участь в даній освітній події, для цього потрібно мати запрошення (вхід можливий лише при його наявності). Запрошення для Вашої школи вкладені в дану посилку.

Велике прохання до відповідальної особи, яка отримала даний лист, посприяти, щоб кожен зацікавлений учень-випускник отримав запрошення та зміг реалізувати бажання відвідати даний захід.

З повагою, представники польських ВУЗів та група освітніх компаній в Україні Програма UP-STUDY в т.ч. Східноєвропейське студентське об'єднання в особі керівника Кубіцьки А.В.

Кiлькiсть переглядiв: 135