Повернутися до звичайного режиму

Січень крокує, свята дарує!

Колядування – дуже давній звичай, відомий у всіх слов’янських народів. Пройшли тисячі років, але звичай колядування не зникає. Всі ці чудові колядки, щедрівки і досі хвилюють і радують тих, хто не байдужий до свого народу, його історії, духовних джерел – народної творчості, звичаїв, свят, обрядів.

Традиційно учні 6 класу КЗ «СЗШ № 2» вже протягом багатьох років на свято Нового року за старим стилем (14 січня) розігрують веселе народне дійство, а саме: «водять Козу».

В цьому році з щедрівками та колядками діти завітали до міського управління освіти, ПАТу «Міськводоканал», ДПТНЗ «ОПТУ», офісу Партії регіонів, ООО «Капітал».

Господарі гостинно зустріли дітлахів та віддячили їм за справжнє свято, яке школярі влаштували. Дітей переповнювали позитивні емоції та гарний настрій. А отримані солодощі були справжньою нагородою за всі старання.

Пройдуть роки, і чарівною казкою залишиться в душах наших дітей спогади про справжнє свято – колядування.

Тож пам’ятаймо, як святкувалися в сиву давнину одні з найкращих свят – Різдво Христове, Водохреща, Святий вечір, Новий рік, - та відроджуймо ці гарні традиції в сьогоденні!

/Files/images/P1020312.JPG/Files/images/P1020300.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 561