Повернутися до звичайного режиму

Просимо звернути увагу на наступну інформацію, подану Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти, і розмістити її в інформаційних куточках «ЗНО-2013»

УВАГА! ШАХРАЙСТВО!

В мережі Інтернет з'явилися сайти, які за певну плату пропонують завантажити програму для реєстрації на ЗНО 2013.

Звертаємо увагу громадськості на те, що з метою уникнення обману програму створення заяви-реєстраційної картки слід, скачувати лише на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти. Завантаження зазначеної програми є безоплатним.

Не станьте жертвами шахраїв! Послуговуйтеся лише офіційними джерелами для отримання інформації з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання!

Шановні абітурієнти! У розділі "Перевірка стану реєстрації" скористайтеся сервісом "Надходження реєстраційних документів до РЦ" (за умов відправки реєстраційних документів рекомендованим листом, цінним листом або за допомогою кур'єрської доставки). Ще один сервіс - "Обробка реєстраційних документів у РЦ" - надає можливість перевірити стан їх обробки та відстежити зворотний рух документів.

Станом на 11 січня 2013 року Дніпропетровським РЦОЯО отримано та оброблено 21 лист з реєстраційними документами.

Звертаємо увагу! Не відкладайте реєстрацію на останні дні, це може спричинити затримку отримання сертифіката ЗНО та унеможливити внесення змін до реєстраційних даних, наприклад, зміну, за необхідності, предметів тестування.

Кiлькiсть переглядiв: 130