День Соборності України

Соборна Україна нині незалежна,

Як квітка синьо-жовта розцвіла.

І не згубилася людська любов безмежна

До України-неньки і її буття,

Що упродовж віків нам мрію дарувала

Й снагу іти до вільного життя.

Цей святковий день учні нашої школи розпочали з загальношкільної лінійки під гаслом «Співаємо славу тій події і тепер», яку підготували і провели учні 9 – 10 класів на чолі з педагогом-організатором Г.А.Лісніченко.

Був проведений єдиний урок патріотизму «Соборна мати – України, одна на всіх, як оберіг». Вчителі та учні школи підготували до цього уроку тематичні презентації, літературні та музичні композиції. Вчитель історії Щербакова Г.Є. запропонувала учням 9-11 кл. для перегляду історичний фільм «Акт злуки 22 січня 1919 року». А учні 5 класу (кл. керівник Собіщанська В.І.) відвідали Орджонікідзевський краєзнавчий музей.

День Соборності - свято кожного з нас. І його значення полягає не лише в тому, що територіальна цілісність України, скріплена кров'ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься незмінною, але й у нашому усвідомленні того, що лише в єдності та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

/Files/images/IMG_2824.jpg
/Files/images/IMG_2818.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 339