Розроблено сайт для підготовки учнів до ДПА з англійської мови у 2016 році

На сайті «ДПА 2016 з англійської мови» розміщено зразки завдань державної підсумкової атестації (далі — ДПА) з англійської мови в 11-му класі, а також методичні рекомендації, що містять детальний опис завдань та критеріїв оцінювання робіт

Завдання для державної підсумкової атестації з іноземних мов на 2015/2016 н. р. підготовлені експертною групою та міжнародними організаціями з урахуванням особливостей національного навчально-методичного забезпечення та зорієнтовані на рівні Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти та Державного стандарту базової та повної загальної освіти. Матеріали підготовлені у співпраці з видавництвом MM Publications. Зміст тестових завдань будується на автентичних зразках мовлення, прийнятих у англомовних країнах та відповідає сферам і тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у шкільній навчальній програмі.

Рівень уміння використовувати мову (лексико-граматичних аспект) перевіряється під час читання та письма.

Під час читання буде визначено рівень сформованості іноземної компетенції:

- розуміння основної інформації (ознайомлювальне читання)

- розуміння повної інформації (вивчальне читання)

- пошук окремих фактів (вибіркове читання)

Метою завдань на перевірку письма є визначення рівня сформованості у випускників умінь, необхідних для виконання комунікативних завдань, які пов’язані із повсякденним життям.

Письмова робота оцінюється за трьома основними показниками:

- зміст та комунікативна наповненість

- використання лексики та граматики

- організація тексту

Зверніть увагу! Вчителі можуть заповнити форму зворотнього зв’язку та отримати підручник від видавництва MM Publications у подарунок.

ДПА випускників загальноосвітніх навчальних закладів буде проведено з 5 по 30 травня 2016 року.

Кiлькiсть переглядiв: 126