Чергування по школі учнів 6-А кл.

З 10.05.2016 р. по 13.05.2016 р. учні 6-А класу вперше чергували по школі.

Під час чергування слідкували за чистотою та порядком, зупиняли юних легкоатлетів, які демонстрували свої здібності на перервах у коридорах. Також слідкували щоб школярі не застосовували фізичну силу для вирішення суперечок, не вживали лайливих слів. У їдальні чергові допомагали в організації харчування школярів, виконували вимоги працівників їдальні, слідкували за культурою поведінки під час сніданків.

Черговий клас протягом всього тижня слідкував за розвитком подій у коридорах школи на перервах. Під час чергування не було виявлено серйозних порушень, за винятком порушників поведінки. Серед них опинилися учні 6-Б класу Москаленко Артем та Жовнярук Данило, учень 7-Б класу Глущенко Кирил, учениця 5 класу Картава Анастасія та хлопці 9 класу, які не зважали на зауваження чергових і продовжували бігати.

Та не зважаючи на невеликі прикрості, учні класу із задоволенням та відповідальністю чергували на своїх постах! Сподіваємось, що в наступному році вони чергуватимуть ще з більшим задоволенням.

Кiлькiсть переглядiв: 156