Ми пишаємося ними

Вже 3 роки поспіль учні 4-Б класу є учасниками різноманітних інтелектуальних та спортивних змагань різних рівнів: шкільних, міських, обласних, всеукраїнських.

Ось і в цьому навчальному році 9 листопада до Дня української писемності проводився міський конкурс ім. П.Яцика, в якому учень нашого класу Демидов Даніїл зайняв почесне друге місце. Ми радіємо і результатам міжнародної гри-конкурсу «Русский медвежонок – языкознание для всех», активними учасниками якого стали і наші однокласники. Найкращих успіхів досягла Букіна Яна. Свої міцні знання з російської мови показали Мирошниченко Таміла, Устенко Марія, Улько Віталій.

22 лютого в м. Марганці відбулися обласні спортивні змагання, на яких наша юна спортсменка-гімнастка Устенко Марія зайняла І місце.

24 лютого в м. Кривий Ріг проходили міжнародні змагання з бально-спортивного танцю «Вікторія Трофи-2013». Демидов Даніїл та Донік Віталій представляли танцювальний колектив «Феєрія», зайняли відповідно ІІ та ІІІ місця.

Ми з гордістю можемо сказати, що учні 4-Б є творчими, сильними, спритними. Тож бажаємо їм і в подальшій роботі наполегливості, мудрості і впевненості на шляху до поставленої мети.

/Files/images/SAM_2222.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 348