ЛИСТ від офіцера групи снайперів 2-ої висотно-штурмової парашутно-десантної групи окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України – капітана КОРШУНОВА ВІТАЛІЯ ЮРІЇВИЧА.

У зв'язку зі складністю і загостренням бойових дій в зоні проведення АТО особисто прибути не зміг. А таке бажання є – особисто подякувати Вам за підтримку та допомогу.

Тому відправляю телеграму.

Вітаю всіх учнів з успішним закінчення 2016 навчального року.

Хочу в першу чергу всім побажати швидкого настання Миру в Україні та повернення із зони бойових дій всіх ваших рідних, знайомих і просто земляків міста Покрова живими і неушкодженими.

Учням успішно скласти іспити і відмінно провести літні канікули.

Сьогодні для Випускників пролунає останній дзвоник. Бажаю Вам правильно вибрати свій життєвий шлях і твердо, цілеспрямовано і впевнено по ньому йти!

Також хочеться подякувати адміністрації школи та вчителям за вашу старанність і участь в патріотичному вихованні дітей, за отриману в нашу адресу підтримку у вигляді малюнків, оберегів, маскувальних сіток. Ваші малюнки ми зберігаємо в наших кишенях, розміщуємо на блокпостах, та містах нашого розташування. В години тиші перечитуємо Ваші листи та переглядаємо малюнки. Багато бійців з інших бригад просять з ними поділитися і ми звичайно по-братськи ділимося! Маскувальні сітки, які зроблені вашими руками і передані нам волонтерами "Пліч о Пліч", без перебільшень, найміцніші і найякісніші по всій лінії оборони!

Нам на передовій дуже важливо знати, що вдома нас чекають! Адже всі наші зусилля лише на благо вашого мирного майбутнього в незалежній Україні!

Нехай ваші сили не вичерпаються, нехай буде міцним здоров'я і святковим настрій.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ПОДЯКА від командування НГУ.

Командування окремого загону спеціального призначення Центрального територіального управління Національної гвардії України) висловлюють щиру подяку вчителям та учням КЗ «СЗШ №2» за допомогу і підтримку бійцям спеціального призначення в зоні АТО, за потрачений вільний час, за Ваші відкриті небайдужі серця і душі, а саме:

Директор КЗ «СЗШ №2» - Мякотіна Лариса Станіславівна;

Керівник : вчитель трудового навчання – Михайленко Галина Леонідівна;

Учні : 6 –А клас: -Чувашова Марина;

- Юхимець Лілія;

- Большакова Софія;

10 клас: - Дробот Юлія;

- Сивак Ганна;

- Федюк Діана;

- Стьопіна Тетяна;

11 клас : - Шемеліна Анастасія;

- Проценко Вікторія;

- Гуржій Яна;

- Авраменко Ірина.

Т.в.о. командира окремого загону спеціального призначення ЦТУ НГУ підполковник С.О. Садчіков
Кiлькiсть переглядiв: 35