Відкрито прийом робіт на скрайбінг-фест

Національний телеком-оператор Київстар запрошує учнів 5-11 класів разом з педагогами взяти участь у другому Всеукраїнському фестивалі скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету». Автори кращих робіт отримають нагороди для себе і своїх навчальних закладів від компанії «Київстар».

Скрайбінг - нова трендова техніка презентації, яка стала використовуватися в Україні зовсім недавно. Створення скрайбінг-ролика - цікавий творчий процес, який дозволяє навчитися креативно візуалізувати основний зміст тексту швидким малюнком.

Організатори фестивалю «Покоління мобільного інтернету» - Київстар спільно з Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти за підтримки Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА - пропонують учням 5-11 класів під керівництвом вчителів створити короткі скрайбінг-ролики на тему «Моя 3G-сім'я». Ці ролики повинні допомогти людям, які поки що не освоїли мобільний інтернет, оцінити всі можливості і переваги 3G.

Журі з числа педагогів і організаторів фестивалю вибере 9 роликів-фіналістів в номінаціях «Онлайн-скрайбінг», «Мальований скрайбінг» і «Аплікаційний скрайбінг». Автори цих робіт і їх керівники отримають сучасні смартфони з підключенням до мережі Київстар.

Абсолютні переможці в кожній номінації будуть визначатися з числа фіналістів підсумовуванням оцінок журі та результатів онлайн-голосування. Кращі з кращих принесуть нагороди своїм школам.

«Покоління мобільного інтернету - це наші діти, які з народження бачать, як мобільні технології роблять життя людей простіше і зручніше. Ми бажаємо натхнення учасникам фестивалю і з нетерпінням чекаємо незвичайних 3G-історій », - говорить Алла Лаврентьєва керівник фестивалю «Покоління мобільного інтернету», менеджер зі зв'язків з громадськістю Київстар.

Роботи на фестиваль приймаються до 20 вересня 2016 року.

У 2015 році Київстар разом з педагогами ініціював перший Всеукраїнський фестиваль скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету». У рік масштабного запуску 3G в Україні національний телеком-оператор запропонував школярам створити позитивний інтернет-контент про користь швидкісних мобільних технологій. З цим завданням чудово впоралися 107 учнів під керівництвом педагогів з 9 областей України.

З офіційними правилами участі в другому Всеукраїнському фестивалі скрайбінг-роликів «Покоління мобільного інтернету» ви можете ознайомитися за посиланням: http://ru.osvita.ua/school/scribing/

Кiлькiсть переглядiв: 197