Олімпійський тиждень у школі

«Роби з нами, роби краще нас!» Ці слова відомої свого часу спортивної речівки стали девізом проведення олімпійського тижня у нашій школі.

Активно та весело на свіжому повітрі пройшли загальношкільні заняття ранковою гімнастикою, які підготували учениці 9 класу Токмань Єлизавета та Моісєєнко Карина.

8 вересня о 13.00 на шкільному стадіоні відбулося урочисте відкриття шкільної спартакіади, на якій були присутні адміністрація, вчителі школи та класні керівники. Свою спритність, витримку і жагу до перемоги демонстрували учні 5-11 класів і отримали такі результати:

конкурс звітів:

І місце – 5-Б кл., 7-А кл.

ІІ місце – 6 кл.

ІІІ місце – 5-А кл.

Біг 30м серед 5-6 кл.

І місце – 5-Акл.
ІІ місце – 6 кл.
ІІІ місце – 5-Б кл.

Біг на 60 м серед 7-9 кл.

І місце – 8-Б кл.
ІІ місце – 9 кл.
ІІІ місце – 7-А кл.

Біг на 100 м серед 10-11 кл.

І місце – 11кл.
ІІ місце – 10 кл.

До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У колективах 1-11-их класів були проведені виховні години про відзначення олімпійського тижня у державі на тему «Олімпійський рух: історія та сьогодення».

З нагоди свята Дня фізичної культури і спорту бажаємо майбутнім спортсменам та вчителям фізичної культури Бруско С.М. та Костюкову С.В. тільки перемог – як на спортивних майданчиках школи, так і за їхніми межами. Хай завжди супроводжує Вас міцне здоров’я та дух перемоги!

/Files/images/SAM_8043.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 197