Повернутися до звичайного режиму

Шановні учасники пробного тестування!

Повідомляємо вам, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року відбудеться 23.03.2013 та 30.03.2013р. на базі КЗ «Загальноосвітній ліцей» відповідно до графіка :

23 березня 2013 року – українська мова і література, англійська, німецька, французька, іспанська мови, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія;

30 березня 2013 року – математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Увага!

Кожен учасник може взяти участь лише в одному із запропонованих у той чи інший день тестувань.

Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно. Вхід до аудиторії учасників пробного зовнішнього оцінювання відбуватиметься з 10.00 до 10.50 !

Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть виконувати тести, що відповідають вимогам програм зовнішнього незалежного оцінювання з відповідних предметів.

Важливо! Для проведення тестування з української мови і літератури, фізики відводиться 180 хв., з математики, географі, хімії, російської мови – 150 хв., історії України, всесвітньої історії – 135 хв., іноземних мов, біології – 120 хв.

Пробне тестування відбуватиметься з дотриманням процедур і технологій, що застосовуються під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Допуск особи до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

- паспорта (свідоцтва про народження);

- запрошення для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні;

- квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Визначення результатів тестування

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку балів, на основі яких вони зможуть самостійно визначити тестовий бал.

Майбутні абітурієнти також матимуть можливість отримати результат за шкалою 100-200 балів. Для цього необхідно після 23 березня 2013 року скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника ПЗНО».

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть оголошені після 5 квітня 2013 року.

Вдале тренування - впевненість в своїх знаннях та силах!

Кiлькiсть переглядiв: 158