7-й Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів

22 вересня на території бази відпочинку «НЗФ» пройшов 7-й Нікопольський міський відкритий Кубок воїнів-інтернаціоналістів з техніки пішохідного туризму серед школярів Нікопольського регіону на честь 25-ої річниці Незалежності України. За підтримки Народного депутата України Андрія Шипко.

У Кубку взяли участь 28 команд з Нікопольського району. Традиційно в цих змаганнях брала участь команда нашої школи у складі: Чорнокуренко Олександра, Компанієць Альбіни, Логвінової Ірини, Ліщинського Ігоря, Антоненка Іллі – 10 клас, Глущенка Дениса, Івлєва Дениса, Приходька Віталія, Довгуна Павла, Жерносіка Михайла, Яковенко Ліни, Цуранова Олега – 9 клас .

Спортсмени повинні були подолати різні умовні перешкоди, з якими звичайно стикаються на маршрутах туристи – невеликий струмок за допомогою підвішеної мотузки-маятника, «болото» по купинах, «річку» за допомогою навісної переправи, «провалля» по навісній драбині тощо. Також команди показували свою вправність у конкурсі в’язання вузлів, стрільби, керування велосипедом, збирання та розбирання намету, виконання туристичної пісні, знання з медицини та орієнтування на місцевості.

До школи команда 10 класу привезла грамоти: 1 місця у конкурсах «Намет», «Орієнтування на місцевості» та «Вузол». У загальному заліку команда посіла ІІІ місце.

Змагання пройшли на високому рівні, хлопці та дівчата отримали море незабутніх вражень.

Тож привітаємо нашу команду та побажаємо учасникам натхнення, здоров’я і хорошої фізичної підготовки!

/Files/images/3GgPkeix0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 385