Повернутися до звичайного режиму

Вийшов з друку черговий номер газети для веселих та кмітливих учнів КЗ «СЗШ № 2»

Навесні природа пробуджується від зимового сну. Поступово сходить сніг, та земля недовго лишається чорною та голою. Тільки-но теплішає, звідусіль починає пробиватися молода яскраво-зелена трава, на деревах набухають бруньки та згодом перетворюються на маленькі листочки. На водоймах швидко тане лід. Крига гойдається на воді, доки зовсім не перетвориться на неї. Весняне небо зазвичай чисте, блакитне, і по ньому швидко пливуть сніжно-білі хмаринки, схожі на тварин - лева, черепаху, різні предмети, навіть обличчя людей. Цього року весна приходити не поспішає. На вулиці, як взимку, холодно та ще йде сніг. Але незважаючи на погодні умови у нашій школі життя вирує та наповнене різними подіями.

Про всі події ви дізнаєтесь переглянувши черговий номер шкільної газети «Водограй» за березень.

Які ж цікаві факти з шкільного життя розкривають редактори березневого номеру? Це ж звичайно постійні рубрики: «Сторінками шкільного життя», «Знаменні дати березня», «Український народний календар».

На початку березня першим святом весни, жіночності, краси є Міжнародний день 8 березня. Учні нашої школи розмістили свої привітання педагогам нашої школи у березневому номері газети.

Розкривати всі теми цього номера шкільної газети ми не станемо, а з добіркою матеріалів за березень місяць ви можете ознайомитись , зайшовши на сайт нашої школи.

Приємного перегляду!

Кiлькiсть переглядiв: 402