У школі відбулися семінари

29.11.2016р. відбувся семінар-практикум вчителів хімії з теми «Формування ключових та загальнопредметних компетентностей на уроках хімії». Робота семінару, який проводила Собіщанська В.І. була спрямована на обговорення актуальних проблем сьогодення, які виникають при формуванні ключових та загально предметних компетентностей, та визначають шляхи їх розв’язання.

Учасники семінару плідно, змістовно та продуктивно попрацювали.

Гості, які були присутні на заході, відзначили високий рівень підготовки та проведення семінару.

Бажаємо Валентині Іванівні натхнення, наснаги, життєвих сил, добра, благополуччя та здійснення всіх мрій.

30.11.2016р. у закладі проходив практичний семінар заступників директорів з теми «Науково-методичні аспекти створення шкільної системи медіаосвіти як складової сучасного освітнього середовища». Форма засідання семінару дозволила презентувати досвід роботи педагогічного колективу над реалізацією науково-методичного проекту. Заступники директора з НВР Мірошніченко Т.В. та Понікарчик І.В. ознайомили гостей та присутніх із медіапродуктами навчального, інформаційного та пізнавального змісту, які сприяють використанню інноваційних навчальних ресурсів мережі Інтернет.

/Files/images/Копия заучі23.JPG

Присутнім презентували свою роботу: Скрябіна Н.Ю., Горлова Т.А., Лопатіна О.Л., Балихіна Л.А., Галета В.Ю., Тимощук М.Л., Клокова О.М.

Чернишова В.В., методист ІМЦ управління освіти, відзначила, що міський семінар заступників директорів пройшов на високому методичному рівні і подякувала адміністрації закладу за організацію та проведення цікавого заходу.

/Files/images/Копия 155996.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 217