Повернутися до звичайного режиму

Конкурсна програма для старшокласників «Пара року - 2013»

Кохання – це не лише висока поезія, а й велика відповідальність підставити плече, розділити біль і радість. Кохання – це передусім єднання двох сердець. Закохана людина відкриває у собі дивовижні багатства.

05.04.2013 року на вечорі в КЗ "СЗШ № 2" розлучень не було, бо ми вибирали найкращу пару, яка отримала титул «Пара року» нашої школи на весь рік, аж до наступної конкурсної програми «Пара року».

Чотири пари, Кондратюк Дар’я і Шевченко Владислав – пара 9 – А класу, Линник Іра і Сливинський Антон – пара 9 – Б класу, Микитин Олексій і Шемеліна Анна – пара 10 класу, Смолянець Влас і Федоренко Аліна – пара 11 – Б класу, змагалися за звання «Пара року».

Для того щоб здобути це звання парам довелося здолати чимало перешкод та справитися з багатьма завданнями, як хлопцям так і дівчатам. Хлопці освідчувалися в коханні, вгадували своїх дівчат із зав’язаними очима лише по дотику до руки. Дівчата відповідали на каверзні запитання ведучих, брали участь у конкурсі «Поцілунок», в якому їм довелося залишати відбитки губ на паперових серцях. Пари виконали романтичний танок, представили на огляд глядачам та журі заздалегідь підготовлений конкурс «Домашнє завдання»,який називався «Сторінками кіно про кохання».

Важко було журі визначити переможця, до речі конкурс оцінювали: Іван Нетудихата – випускник нашої школи, Андрій Бондарчук – випускник нашої школи, та заступник з навчально – виховної роботи – Пархоменко Зоя Олександрівна, але в кожному конкурсі є переможець і переможений. Отже переможцем конкурсної програми стала пара 10 класу – Микитин Олексій та Шемеліна Аня, яка і здобула звання «Пара року – 2013» .

/Files/images/P4050502.JPG/Files/images/P4050494.JPG/Files/images/P4050524.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 269