Реєстрація на пробне ЗНО

Як повідомили в міському управлінні освіти реєстрація триватиме з 10 по 31 січня на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти –www.dneprtest.dp.ua.

Кожен учасник матиме змогу пройти пробне випробування з української мови та літератури й одного з тестів за вибором – математики, біології, історії України, географії, хімії. До тестів за вибором також входять іноземні мови – англійська, іспанська, німецька, російська та французька.

Участь у пробному тестуванні допоможе психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО, ознайомитися з різними формами завдань, розрахувати час роботи з тестовими зошитами, визначити власний рівень знань аби скоригувати підготовку до ЗНО.

Пробні незалежні оцінювання відбудуться з 1 по 8 квітня. Інформацію про конкретний час та місце проходження пробного тестування для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування, буде відома до 14 березня.

Більш детальна інформація розміщена на сайтах міського управління освіти та регіонального центру оцінювання якості освіти.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 340