Школа вітає своїх випускників

Зустріч із шкільним минулим - це завжди свято, під час якого є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, екскурсії і одночасно подякувати своїм учителям за мудрі поради.

Чим далі від нас дитячі роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.

Як прекрасно, що в нашій школі існує традиція — щороку на початку лютого на вечір зустрічі збирати випускників різних років. Саме у цей день сходи школи було прикрашено малюнками талановитих учнів.

У теплій атмосфері родинного свята зібрались у етнографічному залі колишні випускники школи, а тепер представники різних професій — усі знавці своєї справи. У вітальному слові директор школи Лариса Станіславівна Мякотіна підкреслила, що найбільша гордість школи — це наші випускники, завдяки яким вона визнана найкращою серед шкіл міста, її двері завжди для вас відчинені.

Впродовж святкового вечора гості відповідали на питання ведучих, демонструючи свою ерудицію, кмітливість та вміння працювати в команді. Захопив своєю щирістю концерт учнів.

Школа співала, танцювала, дивувала гімнастичними вправами та смішила гострим слівцем.Танцювальний колектив “Фермейшн”, який теж був запрошений на свято, вітав випускників своїм неповторним виступом. Навіть мікрофон, подорожуючи по залу, дав можливість кожному із присутніх поділитися своїми враженнями про навчання та висловити подяку улюбленим учителям, рідній школі.

Наприкінці зустрічі випускники лишили записи у візитаційній книзі.

Доречі цього року школа зустрічає своє 65-річчя та залишається завжди сучасною.

/Files/images/222ф.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 247