Повернутися до звичайного режиму

Шановні батьки та учні !

Нагадуємо, що 1 квітня в КЗ «НВК №2» м. Покров відбудеться пробне зовнішнє оцінювання з української мови і літератури, а 8 квітня – з інших предметів (історії України, математики, біології, географії,фізики,хімії,англійської мови).

Щороку з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця Український та регіональні центри оцінювання якості освіти організовують пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

Кожен зареєстрований учасник може взяти участь в одному із запропонованих в той чи інший день предметів за вибором, згідно з графіком проведення.

Кiлькiсть переглядiв: 370