Повернутися до звичайного режиму

Виставка "Вишиванковий вернісаж"!

1 травня на виставці «Вишиванковий вернісаж» СЗШ № 2 представила на розсуд загалу роботи, як досвідчених майстрів , так і роботи учнів школи.

Куценко Віктор Миколайович –це дідусь учня 5 класу Тимтишина Владислава.

Виставка його робіт «Фантазії природи» - це декоративні вироби із дерева. Добірка його робіт називається «Фантазії природи», бо дійсно без фантазії , уяви ми б не мали можливість милуватися такими виробами.

Віктор Миколайович працює із металом. На виставці він презентував залізну троянду.

Колодченко Ольга Іванівна - це бабуся учениці 8 класу Чорнокуренко Валерії.

Майстриня працює, використовуючи техніку оригамі. Що таке оргигамі. Оригамі – це мистецтво складання паперу. Метою цього мистецтва є створення витворів шляхом використання схеми геометричних згинів і складок.

Паперові лебеді, корзина, пасхальний зайчик - ось, що можна отримати із звичайного паперу, лише потрібно вміння, терпіння та ваша уява.

Хилько Олена Петрівна майстриня, яка брала участь не в одній виставці, одна з них – це виставка до Дня Європи у м. Дніпропетровську. На базі нашої школи працює гурток «Мукосолька», керівником якого являється Олена Петрівна. Назва гуртка говорить сама за себе, звичайно, ліпка з солоного тіста. Роботи які були представлені на виставці – це і власні роботи майстрині( підкови, картини із зображенням квітів), і дитячі роботи (рамочки для фото, картини із зображенням квітів та персонажів мультфільмів). Також бажаючі мали можливість самі спробувати попрацювати із солоним тістом, бо Олена Петрівна разом із дітьми (учнями 2 та 4 – Б класів) провела майстер – клас.

Ще одна майстриня, яка презентувала свої роботи – це Архіпова Антоніна Максимівна, справжній метр у вишиванковому мистецтві. Її роботи – це і рушники з квітковим орнаментом, і серветки із зображенням квітів, і серветки із зображенням біблійних легенд.

Учнівські роботи, які були представлені на виставці – це роботи Кравченка Віталія, учня 7 класу та Ярошенка Артема, учня 9 – Б класу(декоративне випилювання з деревини) випиляні із дерева шкатулки, іграшки, які хлопці виготовляють на уроках трудового навчання ( вчитель Михайленко Галина Леонідівна).

Дівчата нашої школи не залишилися осторонь і також презентували свої роботи, які виготовляють на уроках трудового навчання під керівництвом Череп Таїси Василівни.

Учениця 11 – Б класу Стулій Олександра представила свої вишивки. Федоренко Аліна, учениця 11 – Б класу, Шемеліна Анна, учениця 10 класу – ляльки-мотанки, а Щербакова Аліна – серветки плетені гачком.

Багата наша школа на таланти.

/Files/images/P1030298.JPG



/Files/images/P1030305.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 148