Загальношкільна батьківська конференція

29 квітня в нашій школі відбулася загальношкільна батьківська конференція, метою якої було висвітлити основні моменти співпраці батьків і вчителів щодо навчання і виховання учнів, подякувати батькам, які беруть активну участь у житті школи і класів, де навчаються їхні діти, розповісти про обдарованих дітей школи - активних учасників численних конкурсів, олімпіад, змагань, дати деякі поради батькам. На конференції були присутні 115 батьків, які визнали задовільною роботу педагогічного та обслуговуючого колективу за 2012 – 2013 навчальний рік.

Директор школи, Мякотіна Лариса Станіславівна, подякувала батькам за те, що знайшли час, щоб спільно обговорити питання виховання підростаючого покоління. Вона наголосила, що тісна співпраця батьків, громадськості зі школою дає позитивні результати у вирішенні ряду проблем навчання та виховання дітей, покращення умов перебування учнів у навчальному закладі. Педагогічний колектив школи ставить своїм завданням максимально зблизити сім'ю та школу на основі партнерства, співробітництва, взаємоспілкування, взаємодопомоги.

З найкращими побажаннями та теплими словами звернулася до присутніх батьків заступник начальника управління освіти виконкому Орджонікідзевської міської ради, Коваль Валентина Вільсонівна.

Хід конференції супроводжувався мультимедійною презентацією.

А приємним і піднесеним завершенням плідної роботи стало нагородження активних і небайдужих батьків шкільної родини Почесними грамотами. Присутні щиро аплодували, а керівництво закладу сподівалося і надалі ефективно співпрацювати із мамами й татами на благо їхніх дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 116