День Європи

У 2013 році День Європи на Україні відзначають 18 травня. Свято завжди відзначають у третю суботу кожного травня. Вперше заходи, присвячені цьому дню, проводилися в 2003 році.

День Європи – це свято, яке з кожним роком стає все більш цікавим для українців, які прагнуть бачити себе в європейській демократичній державі. Місто Орджонікідзе щороку практикує проведення Дня Європи. Заходи, приурочені до святкування, привертають увагу до європейських цінностей та культури, саме тому, щорічне святкування стало гарною традицією як у всій області, так і в нашому місті, школі.

В СЗШ№2 проводилась низка заходів культурного, освітньо-інформаційного та розважально-пізнавального характеру.Наша школа працювала над проектною темою “Архітектура Франції". До волонтерської акції з прибирання довкіля під гаслом “Подвіря школи- куточок на карті Європи" долучилися всі учні школи. Крім того, до святкування активно долучились учні молодших класів, організувавши виставку малюнків за творчистю письменників Франції “Казкова Європа". В бібліотеці організовано виставку під назвою “Письменники Франції- дітям України", на ній представлено твори таких відомих майстрів пера як: О.Дюма, Стендаль,О. Бальзак,Рабле, Ж. Верн та інші.

Кiлькiсть переглядiв: 169