До уваги учасників зовнішнього незалежного оцінювання!

6 червня 2013 року відбулася ІІ сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. За оперативною інформацією, явка абітурієнтів становила 93,01% від загальної кількості зареєстрованих.

Відповіді до завдань тесту з української мови і літератури (ІІ сесія) буде розміщено на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти 7 червня о 16 годині (розділ «Визначення результатів ЗНО-2013»).

Про час (день) оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури буде повідомлено додатково.

Окрім того, УЦОЯО інформує, що за оперативними даними роботу над тестом з хімії 62 абітурієнтів було припинено дочасно у зв’язку із виявленням фактів порушень порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році.

Український центр оцінювання якості освіти ще раз звертається до учасників тестування та їхніх батьків: недотримання абітурієнтом правил проходження зовнішнього незалежного оцінювання на пункті тестування може призвести до анулювання результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Не намагайтеся порушити процедуру тестування – ви можете втратити свій шанс на вступ у поточному році до вищого навчального закладу!

Кiлькiсть переглядiв: 129