Вступ без ЗНО до МАУП триває до 17 серпня

Якщо цього року ви не вступили до вишу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання або в дорослому віці вирішили отримати першу вищу освіту, вам зможе допомогти МАУП. Завдяки ньому ви маєте змогу стати студентом престижного навчального закладу без сертифікату ЗНО.

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти за спільної програми Університету менеджменту у Варшаві (Польща) та МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до Університету менеджменту не потрібен. Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі.

Міжрегіональна Академія управління персоналом пропонує широкий вибір сучасних спеціальностей, за якими вас навчатимуть теорії та практиці найкращі викладачі країни. Наприклад, якщо ви цікавтесь IT-напрямком, мрієте про цікаву та перспективну професію у цій сфері, радимо вам звернути увагу на одну з найнеобхідніших спеціальностей сьогодення - «Інженерію програмного забезпечення», яка передбачає підготовку фахівців з проектування, розробки і дослідження програмних систем для різних предметних областей. Під час навчання за цією спеціальністю студенти професійно опановують мови програмування для тестування і розробки програм, вивчають архітектуру персональних комп’ютерів, операційні системи та комп’ютерні мережі. Випускники Академії приймають участь у розробці вітчизняних і міжнародних проектів, мають гідну оплату праці та затребувані не тільки на теренах України, але і далеко за її межами.

Окрім цього, навчальний процес по спільній програмі також ведеться за такими спеціальностями:

  • Менеджмент (бакалавр);
  • Філологія (бакалавр);
  • Облік і оподаткування (бакалавр);
  • Право (бакалавр/магістр);
  • Економіка (бакалавр/магістр);
  • Політологія (бакалавр/магістр);
  • Психологія (бакалавр/магістр);
  • Соціологія (бакалавр/магістр);
  • Туризм (бакалавр/магістр);
  • Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії (бакалавр/магістр).

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати час, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви можете дізнатись запосиланням.

Поспішайте за своєю мрією до МАУП за адресою: м. Київ, вул. Фрометівська, 2.

Приймальна комісія: (044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Кiлькiсть переглядiв: 285