Діти, які починають першими, завжди будуть попереду

У сучасному світі вже не постає питання: «Чи потрібно вчити англійську дітям?» Безумовно!

Але завжди актуальним залишається питання: «Як її вивчити легко і без зусиль?» Методист міжнародної мережі навчальних центрів «Англійська Хелен Дорон» пропонує нашим читачам 10 основних лайфхаків, які допоможуть вивчити англійську як рідну.

1. Вчимо англійську з народження!

Так-так, саме з народження! Ви ж починаєте спілкуватися з дитиною, як тільки вона народилася, співаєте їй пісні, розповідаєте про свої емоції, коментуєте навколишній світ. І дитина вчить мову ... рідну. А чому б паралельно не вчити з дитиною й англійську? Без зубріння, а просто пізнаючи світ. Компанія Helen Doron English розробила спеціальні навчальні програми для дітей від 3-х місяців, які, крім вивчення мови, розвивають:

  • мовлення(урезультаті тренування артикуляційного апарату);
  • слух (завдяки музичному наповненню курсів);
  • дрібну і велику моторику (всі програми наповнені безліччю занять і розвиваючих ігор).

Малюк адаптується в соціумі,вчиться спілкуватися з однолітками і дорослими.

У ранньому віці дитина може освоїти будь-яку кількість мов, якщо буде чути їх регулярно і систематично.

2. Навчання має подобатися дитині!

Не треба примушувати дитину, особливо в ранньому віці, вчитися. У дитинстві дитина пізнає світ і вчиться через гру. Саме тому важливо захопитидитинуі зробити так, щоб вона навіть не зрозуміла, щощосьвчить! У навчальних центрах Англійська Хелен Дорон кожне заняття для дітей побудовано в ігровій формі: майстер-класи, активності, унікальні пропси і поробки. Навчальні матеріали завжди різноманітні, цікаві й захоплюючі.

3. Навчання = Гра.

У грі легше зрозуміти переживання інших, побачити, якими можуть бути взаємозв'язкиміж предметами. Гра допомагає навчиться спілкуватися, зрозуміти і прийняти різні правила поведінки, виявити причини і наслідки вчинків. І, звичайно, угрі легше запам'ятати нові слова і фрази. Студенти Хелен Дорон під час занять так залучені в гру, що не помічають, як засвоюють новудля них мову. Вони грають, творять, рухаються, готують і пізнають світ.

4. Методика.

Неможливо нічого вивчити, якщо не мати чіткого плану дій і основної ідеї. Методика Хелен Дорон заснована на вивченні англійської як рідної. Під час занять діти чують тільки англійську мову. Навіть якщо дитина не розуміє, учитель жестами, мімікою і іншими фразами пояснює дитині. Малюк вчиться не тільки говорити англійською,а й думати іноземноюмовою.

5. Дитина повинна бути впевненоюв своїх успіхах.

Не бійтеся хвалити дитину за будь-які успіхи. Колидитина каже перше слово «МАМА», ви демонструєте бурю емоцій. Коли дитина робить перші кроки,ви розповідаєте всім про цей щасливий день.Так само захоплюйтеся успіхами дитини в вивченні англійської. Відчуття успіху і впевненості збільшує мотивацію, що в свою чергу покращує результати навчання.

6. Маленькі групи.

Діти відчувають переваги групового спілкування, які не можна використовувати під час індивідуального навчання. А маленькі групи дають можливість викладачеві приділити достатньо уваги кожній дитині.

7. Викладач.

Безумовно,ніяка методика і програми не допоможуть, якщо вчити Вашудитинубуде недосвідчений викладач зі слабким знанням мови.

Всі викладачі Хелен Дорон - це команда професіоналів. Всі вони проходять інтенсивне і безперервне навчання. Вчителі Хелен Дорон створюють атмосферу радості і любові до навчання. Це мотивує дітей вчитися і насолоджуватися самим процесом навчання.

8. Використання сучасних технологій.

Не можна заперечувати той факт, що гаджети тісно увійшли в наше життя. І завдання батьків зробити так, щоб використання сучасних технологій приносило користь. Освітня група Хелен Дорон розробила ряд мобільних додатків, ігровий портал і навіть власну радіостанцію, які захоплюють дітей і допомагають вивчити англійську легко і весело!

9. Англійська через акторську майстерність.Гарна можливість легко розширити словниковий запас і захопити дитину - підготувати англомовний спектакль. А потім показати його всім рідним і близьким. В Helen Doron English навіть є окрема програма«A Tale of Two Tails»,урамках якої діти вчать складну лексику і структуру речення під час постановки музичної п'єси на3 дії.

10. Постійна практика.Будь-якийнавик потрібно постійно практикувати! Не виняток - і знання англійської. Проводьте дні англійської в сім'ї, дивіться мультфільми і читайте книги мовою оригіналу,а потім разом обговорюйте сюжет.Шукайте будь-яку можливість розширити словниковий запас дитини і попрактикувати мову.

І пам'ятайте, ті діти, які починають першими, завжди залишаються попереду!

Кiлькiсть переглядiв: 329