Вітаємо з Днем знань!

У День знань, 3 вересня, подвір’я комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №2 м. Покров Дніпропетровської області» наповнилося радісним гомоном. Діти йдуть до освітнього закладу, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. А для цьогорічних першачків і одинадцятикласників День знань - особлива подія, бо для малюків із дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятого класу цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019 року.

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Здавалося, ще жодного разу Гімн України не звучав так потужно, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався… Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці вчителів, надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

/Files/images/40685731_976536989183867_4627061863908114432_o.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 369