Триває підготовка до міського кібертурніру

Інтерес до ігрових змагань з використанням комп'ютерних технологій стрімко охоплює аудиторію Z-покоління, і сьогодні з цим не можна не рахуватися. Актуально, аби віртуальна реальність була не просто розвагою, а стала активністю, яка розвиває і тренує розумові та фізичні навички. Враховуючи запити молоді та тенденції цифрового суспільства, у Покрові кіберспорту відкрита “зелена” дорога.

Днями у навчально-виховному об'єднанні, пройшов другий етап відбіркового турніру з кіберспорту у дисципліні Counter Strike:Global Offensive. Це один з найпопулярніших жанрів відеоігр, де все вирішує реакція та швидкість мислення. Оскільки таких параметрів не можна досягти без гарної фізичної форми, це стимулює учасників до занять не лише віртуальними видами спорту.

Спочатку на пристосованій кіберспортивній арені відбувся відбірковий турнір у форматі 5х5, де визначилися топ-гравці, які представлятимуть шкільну команду на міських змаганнях. В.о. начальника відділу молоді та спорту Артем Столяр привітав переможців, якими стали Даніїл Дємідов, Дмитро Козаченко, Станіслав Суков, Олександр Абросімов та В'ячеслав Ползунов.

Кваліфікаційний відбір зібрав чималу кількість прихильників кіберспорту з усіх навчальних закладів міста. Тож організатори прийняли рішення провести відразу і дружній турнір. У віртуальних протистояннях зійшлися геймери з НВО, НВК №1, СЗШ №6 та Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Результати та азарт змагань підтвердили високий інтерес молоді до кіберспорту та став тестовою підготовкою до майбутнього міського турніру. В подальшому організатори мають намір приєднатися до обласної федерації кіберспорту.

/Files/images/53796606_402482200582278_2656623609732136960_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 297