Де дивитись рейтинговий список абітурієнтів?

Під час вступної кампанії 2019 року рейтингові списки абітурієнтів у всіх навчальних закладах України публікуватимуться на сайті інформаційної системи Вступ.ОСВІТА.UA.

Онлайн-платформа створена у 2017 році з метою забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до закладів вищої освіти та інформування абітурієнтів, їх батьків, освітніх експертів та інших зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії.

Рейтингові списки абітурієнтів публікуватимуться за кожною спеціальністю окремо у період, коли відбувається подання заяв про вступ до закладів вищої освіти та зарахування вступників на навчання (липень-серпень 2019 року).

У рейтингових списках зазначатимуться конкурсні бали, результати вступних іспитів та сертифікатів ЗНО, інша інформація, що необхідна для повного інформування зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії.

Інформація, що розміщена на сайті інформаційної системи, отримана з Єдиної державної бази з питань освіти на підставі укладених договорів із Державним підприємством «Інфоресурс».

На сайті розміщена інформація про всі заклади вищої освіти в Україні, що здійснюють прийом абітурієнтів на навчання для здобуття ступеня молодшого спеціаліста, бакалавра та магістра.

По кожному закладу вищої освіти надається інформація про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, контактна інформація тощо.

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» також надає статистичні дані вступної кампанії минулого року по кожному закладу вищої освіти України.

Кiлькiсть переглядiв: 316