Тиждень права: День 2

10.12.2019

- Проведений Всеукраїнський урок “Права людини” класними керівниками 1-11 класів з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, у рамках якого були висвітлені питання міжнародно-правових стандартів у сфері захисту прав людини, поняття і сутності прав людини, основних механізмів їх захисту.

/Files/images/АА24.jpg

- Відбулися уроки правової грамотності у 9-10-х класах, на тему: «Права людини» (9 кл.) та «Ефективна комунікація» (10 кл.). на яких відбувся захист правових плакатів, присвячених Тижню правових знань.

- Учні 9 класу разом з класним керівником Галетою В.Ю. та вчителем правознавства Щербаковою Г.Є. відвідали Арт-центр «Коворкінговий простір у бібліотеці м. Покров», де відбулася зустріч з представниками правоохоронних органів, а саме: старшими інспекторами Покровського сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, офіцерами Внутрішньої служби майором Штефан Анастасією Олександрівною та майором Матвієнко Тетяною Борисівною. Тема: «Як захистити себе від булінгу». Бесіда з учнями на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність недолітніх та їх батьків» провів і Віталій Володимирович Кучеренко, офіцер Ювенальної превенції Покровського ВП ГУНП у Дніпропетровській області.

/Files/images/АА27.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 416