Повернутися до звичайного режиму

На Дніпропетровщині всі навчальні заклади готові до осінньо-зимового періоду на 95%

На Дніпропетровщині всі навчальні заклади готові до осінньо-зимового періоду на 95%. Про це повідомив перший заступник Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський під час селекторної наради. Нарада пройшла під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

Під час підготовчих робіт проведено капітальні ремонти 63,25 тис. м2 (73,71%) покрівлі. Для того, щоб дітям не заважали сторонні шуми з вулиці, а взимку не дув холодний вітер, встановлено понад 4 тис. металопластикових вікон.

«Всього через два тижні школярі Дніпропетровщини повернуться за свої парти, а дитсадки заповняться малечею. В учбових закладах області завершуються ремонтні роботи, ведеться підготовка класів та кабінетів. Дуже важливо, щоб взимку дітям було тепло, і вони могли жити та навчатись в комфортних умовах. Завершити всі роботи до 31 серпня – це завдання, яке ставить перед нами губернатор Дмитро Колєсніков», – сказав Анатолій Крупський.

У цілому по області в закладах освіти відремонтовано 11,5 тис м мереж теплопостачання, 6,8 тис м мереж водопостачання, 4,9 тис м мереж каналізації, що складає 94% від запланованих обсягів робіт.

Виконано ремонти різного ступеню складності у 275 автономних котельнях та топкових закладів освіти області, що становить 98,5% від запланованих. Підготовлено до експлуатації 854 котельні (94,1%).

Кiлькiсть переглядiв: 137