Свято спорту і здоров'я

Традиційно на початку нового навчального року у комунальному закладі « Середня загальноосвітня школа №2» було проведено тиждень олімпійського руху.

В ході проведення «Олімпійського тижня» у школі було організовано чимало заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, конкурси малюнків, спортивні змагання між класами. Задля досягнення мети популяризації олімпійського руху, пропаганди здорового образу життя, заняття фізичної культур вчителі різних предметів нашого закладу намагалися проінформувати школярів про ідеї олімпізму, досягнення України в різних галузях спорту, проведення масових фізкультурно-оздоровчих заходів. Так, на уроках української мови і світової літератури школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, а на уроках історії та географії досліджували географічне положення, історію розвитку та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились в різні роки Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні. Вчителі образотворчого мистецтва провели конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики.

Підсумком тематичного тижня став Єдиний олімпійський урок на якому було зосередженно увагу на ролі олімпійського руху у зміцненні миру і дружби між народами.

Вчителі фізичної культури, класні керівники, класоводи залучали школярів до участі у спортивних змаганнях, проведення естафет, «веселих стартів», рухливих ігор. Кращі спортсмени школи були нагороджені грамотами.


Кiлькiсть переглядiв: 174