Повернутися до звичайного режиму

Вибори Президента школи

16.09. 2013 року на загальношкільній лінійці розпочався тиждень виборів президента школи. В цьому році свої кандидатури висунули такі учні: Петровський Олександр 8 клас, Михайленко Олеся 9 клас, Черневська Діана 10 клас і Ковалевський Віталій 11 клас.

18.09. 2013 року відбулися передвиборчі дебати кандидатів в Президенти школи. Кожен кандидат запропонував до уваги шкільного загалу свою передвиборчу програму. На цих дебатах учні школи не тільки слухали кандидатів, а ще й задавали питання, на які кожен із кандидатів повинен був відповісти. Були обговорені такі питання як: Які покарання і заохочення будуть застосовуватись для порушників поведінки? Чи будуть проводитись рухливі ігри на перервах? Та таке інше.

20.09.2013 року в нашій школі відбулися вибори Президента школи. Під час проведення виборів була створена виборча комісія у складі учнів 8, 9, 10 та 11 класів, яка відповідала за організацію та проведення виборів. Попередньо були підготовлені бюлетні та скринька для них. Бюлетні заготовлені відповідно кількості учнів, які приймали участь у голосуванні. У голосуванні приймали участь учні 5-11 класів. Під час голосування, члени виборчої комісії склали протокол виборів, куди були внесені данні про кандидатів та кількість голосів, яку вони набрали під час голосування.

Результати виборів будуть оголошені на загальношкільній лінійці 23.09.2013 року.

/Files/images/шкільні вибори.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 341