Студентська та учнівська молодь Дніпропетровщини планують спільну діяльність

З метою реалізації державної молодіжної політики 26 вересня 2013 року в конференц-залі департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках «Молодіжного діалогу» зустрілися лідери учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів з представниками студентства – Дніпропетровською обласною молодіжною радою.

Зі словами вітання до присутніх звернулася Любов Кравченко, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації. На заході голова постійної комісії з питань освіти і науки Дніпропетровської обласної громадської ради М. Лещенко провів з лідерами учнівського самоврядування тренінг з організації ідеальної моделі учнівського самоврядування в професійно-технічних навчальних закладах.

Під час заходу Катерина Бондарєва звітувала про свою участь у Всеукраїнських зборах лідерів ПТНЗ та озвучила завдання, що перед учнівською молоддю ставить Міністерство освіти і науки України.

Представники молодіжної ради проінформували лідерів про найближчі плани та запросили до участі у фестивалі соціальної реклами здорового способу життя, квесті «Визволення Дніпра», школі молодого лідера та інших заходах.

Для подальшої співпраці за кожним регіоном області було закріплено куратора з молодіжної ради та визначено активних лідерів з ПТНЗ. Усі учасники заходу обмінялися електронними адресами та телефонами.

За інформацією департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА

Кiлькiсть переглядiв: 316